Šok u Zvorniku

Žena sjekirom ubila supruga i tijelo zakopala u blizini kuće

ilustracija
22.06.2017.
u 09:35

Žena iz Zvornika, inicijala M.K. (1962.) uhićena je zbog ubojstva svog supruga V.K. (1958.). Ona je Policijskoj upravi Zvornik, 19. lipnja prijavila nestanak supruga, navodeći da se dan ranije u jutarnjim satima udaljio u nepoznatom pravcu iz kuće u Zvorniku.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije, Policijske uprave Zvornik, su postupajući po prijavi, te poduzimanjem niza drugih operativnih mjera i radnji, utvrdili da postoje osnove sumnje da se radi o lažnoj prijavi.

Daljnjom istragom utvrđeno je da je V.K. ubijen, a da se u vezi s izvršenjem navedenog krivičnog djela teškog ubojstva može dovesti njegova supruga.

Žena je, tijekom kriminalističke obrade priznala izvršenje tog krivičnog djela, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu tome upoznat je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Bijeljina koji je naredio poduzimanje određenih mjera i radnji radi kompletnog rješavanja i dokumentiranja krivičnog djela. 

Policijski službenici će M.K. uz izvješće o počinjenom krivičnom djelu, predani u nadležnost Okružnom javnom tužiteljstvu Bijeljina.

Neslužbeno, zbog ubojstva supruga, kojeg je usmrtila sjekirom u predjelu glave, uhićena je Milka Katanović.
Tijelo je zakopala u blizini kuće.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije