DETALJI TRAGEDIJE

Žena ispala iz auta vraćajući se iz Hrvatske gdje je bila na odmoru s obitelji

Screenshot/Video br.de
28.09.2019.
u 09:51

28-godišnja žena je ispala kroz otvorena vrata dok se pokušavala provući između dva sjedišta do stražnjeg dijela vozila kako bi se brinula o djetetu starom nekoliko mjeseci, dok se automobil kretao autocestom A96 zapadno od Münchena

Njemačka policija priopćila je u četvrtak da je 28-godišnja žena poginula na autocesti u Bavarskoj nakon što je ispala iz automobila u pokretu dok se pokušavala prebaciti u stražnji dio vozila kako bi čuvala svoju bebu, piše Fenix-magazin.

Kako prenose njemački mediji, žena se sa suprugom i sedmomjesečnom bebom vraćala iz Hrvatske gdje su bili na odmoru. Policija ne navodi identitet ni nacionalnost poginule žene.

Podsjetimo, 28-godišnja žena je ispala kroz otvorena vrata dok se pokušavala provući između dva sjedišta do stražnjeg dijela vozila kako bi se brinula o djetetu starom nekoliko mjeseci, dok se automobil kretao autocestom A96 zapadno od Münchena.

Policija navodi da je njen suprug vozio automobil i da je odmah nakon tragedije zakočio.

Muškarac je policiji rekao da je njegova žena htjela vidjeti dijete u stražnjem dijelu kombija. Popela se s suvozačevog sjedala prema naprijed i posrnula, držeći ručku kliznih vrata. Tada su se vrata otvorila i ona je ispala na cestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije