mup tž

Zbog ubojstva u pokušaju uhićena jedna osoba u Tuzli

uhićenje
30.10.2023.
u 17:11

Službenici Policijske stanice Centar PU Tuzla uhitili su jednu osobu i predali je u nadležnost Županijskog tužiteljstva TŽ zbog postojanja osnova sumnje o počinjenju kaznenog djela 'ubojstvo u pokušaju'. 

- Dana 29. listopada 2023. godine u centru Tuzle došlo je do fizičkog obračuna u kojem su sudjelovale tri osobe, kojom prilikom je jedna osoba zadobila lozljede Izlaskom na lice mjesta pronašli sudionike navedenog događaja a radi se o K.N., rođen 2004.godine i A.A., rođena 2003.godine oboje iz Tuzle kojima je oduzeta sloboda, dok je S.I., rođen 2002.godine iz Tuzle vozilom Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla prevezen u UKC Tuzla gdje se liječnici nisu izjasnili o stupnju ozljeda, ali je isti zadržan na daljnjem liječenju - navode u Upravi policije MUP-a TŽ.

O događaju je upoznat dežurni županijski tužitelj, koji je naložio poduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima se događaj dogodio. Uviđaj i druge potrebne radnje po nalogu dežurnog tužitelja poduzeli su istražitelji Odjeljenja kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla.

Nad K.N. i A.A. je u službenim prostorijama izvršena kriminalistička obrada, nakon koje je osumnjičeni K.N. uz izvještaj predan Županijskom tužiteljstvu Tuzlanske županije na nadležnost i dalje postupanje zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo iz člana 166. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine a u vezi s članom 28. istog zakona - Ubojstvo u pokušaju.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?