TRAGEDIJA

Zbog tragično preminulog mališana u Kninu Dan žalosti

09.06.2021.
u 10:54

Zbog jučerašnje tragedije u kojoj je život izgubio petogodišnji dječak kojeg je otac ostavio u zaključanom automobilu, kninska gradska uprava donijela je odluku da u četvrtak u tom gradu bude proglašen Dan žalosti.

“Donijeli smo odluku, sutra će biti proglašen Dan žalosti zbog jučerašnje tragedije koja nas je sve zatekla”, potvrdila je zamjenica gradonačelnika Knina Kristina Perić.

Glasnogovornik šibenske policije Šime Pavić kratko je poručio kako policija neće izlaziti s detaljima dok ne završi obdukcija. Više detalja trebalo bi biti poznato tijekom današnjeg dana.

Mediji koji se pozivaju na izjave svjedoka navode da je otac, inače profesionalni vojnik, otišao na posao ne shvativši da dječaka koji je zaspao na zadnjem sjedištu vozila nije odvezao u vrtić te je mališan ostao u zaključanom automobilu dok je on otišao u vojarnu.

Oko 15 sati majka je došla po dječaka ali kako ga nije zatekla u vrtiću nazvala je supruga. On je bio uvjeren da je dječaka tamo ostavio pa su se čak i pregledavale snimke nadzornih kamera. Kada je shvatio da dječaka nije ostavio u vrtiću,  otrčao je prema automobilu, otključao ga i pronašao sina bez svijesti. Pokušao ga je reanimirati, no dječaku više nije bilo spasa.

Oko 16 sati stigle su i hitne službe. Konstatirana je dječakova smrt, a otac je priveden na policiju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije