DOKAZI IDU NA VJEŠTAČENJE

Završen očevid na požarištu tvrtke Drava International u Osijeku

požarište u osijeku
Osječko-baranjska županija
11.10.2023.
u 18:50

Kako doznajemo, u protekla dva dana fotografirani su i izuzeti svi tragovi za koje istražitelji vjeruju da bi mogli poslužiti kao dokazi prilikom istraživanja što se uistinu dogodilo

Kako neslužbeno doznajemo, očevid na požarištu tvrtke Drava International u Osijeku završen je danas nešto prije 18 sati. Uz policijske službenike PU osječko-baranjske, dokaze u krugu tvornice prikupljali su i forenzičari iz Centra za vještačenje "Ivan Vučetić" iz Zagreba. 

Kako doznajemo, u protekla dva dana fotografirani su i izuzeti svi tragovi za koje istražitelji vjeruju da bi mogli poslužiti kao dokazi prilikom istraživanja što se uistinu dogodilo u Dravi International u kojoj je proteklog tjedna izbio požar kakvog Slavonija ne pamti. 

Što se uistinu dogodilo javnost još neće saznati jer se dokazi šalju na vještačenja. Koliko će ona potrajati za sada nije poznato. 

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku izvijestilo je o završetku očevida na požarištu kod Osijeka. Kako navodi, očevid je proveo zamjenik općinskog državnog odvjetnika u Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

"Tijekom očevida je izuzet potrebni dokazni materijal koji će biti vještačen i analiziran. Provode se daljnji izvidi kako bi se utvrdile sve relevantne okolnosti potrebne za utvrđivanje uzroka štetnog događaja odnosno sve činjenice potrebne za donošenje odgovarajuće državnoodvjetničke odluke", priopćeno je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije