POZNATI ODVJETNIK

Zavadlava će braniti Branko Šerić, angažirala ga Facebook-grupa podrške

Goran Stanzl/Pixsell
13.01.2020.
u 16:15

Šerić nam je rekao da je sudac upravo donio odluku o slanju Filipa Zavadlava u Svetošimunsku bolnicu u Zagrebu

Poznati odvjetnik Branko Šerić branit će Filipa Zavadlava, osumnjičenika za subotnje trostruko ubojstvo u Splitu, potvrdio je sam Šerić za Večernji list.

Kaže da ga je angažirala Facebook-grupa podrške osumnjičeniku Pravda za Filipa, koja ima oko 16.000 članova koji uglavnom podržavaju njegov čin. Pitali smo Šerića je ovakav način angažiranja odvjetnika uobičajen.

- Nije uobičajeno jer se zna tko može potpisati punomoć. Ali, da se ne može angažirati odvjetnik, da da stručnu pomoć jednoj grupi, upravo to je jedna novina. Ali funkcionira, ja sam dokaz - rekao je Šerić.

Zavadlava nisu danas uspjeli ispitati u Državnom odvjetništvu u Splitu jer je zbog rastrojenosti proglašen raspravno nesposobnim. Šerić nam je rekao da je sudac upravo donio odluku o slanju Filipa Zavadlava u Svetošimunsku bolnicu u Zagrebu.

- Vjerojatno će sutra biti prebačen - rekao je Šerić, dodajući da će se sa Zavadlavom najvjerojatnije prvi put naći u četvrtak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije