akcija u sarajevu

Zaplijenjena droga vrijedna oko 700.000 KM, uhićen 37-godišnjak

droga, zapljena u Sarajevu
04.08.2023.
u 09:23

Ulična vrijednost zaplijenjenih narkotika je oko 700.000 KM.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Sarajevske županije u sklopu provedbe operativno-taktičke akcije u borbi protiv zlouporabe opojnih droga, lišili su slobode 37-godišnjeg S.K. iz Sarajeva zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i teška krađa.

Pod nadzorom tužitelja Županijskog tužiteljstva SŽ i uz naredbu Općinskog suda u Sarajevu izvršen je osobni i pretres stana i putničkih vozila koje koristi S.K.

U pretresu je pronađeno i izuzeto, između ostalog: jedno bure sa 11 PVC paketa sadržaja materije bijele koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed – ukupne bruto mase cca 11,206 kilograma, jedna vrećica sa osam PVC paketa sadržaja tvari bijele koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed – ukupne bruto mase cca 8,069 kilograma, jedna PVC vrećica sadržaja smeđe tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu heroin – ukupne bruto mase cca 1,5 kilograma, jedna PVC kutija sadržaja suhe zeljasta tvari koja svojim izgledom asocira na  opojnu drogu marihuanu, upakirana u više pakiranja – ukupne bruto mase cca 510 grama, dva PVC paketića sadržaja materije bijele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, jedan PVC paketić sadržaja suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuana, više autodijelova vozila BMW, drugi predmeti od interesa za istragu.

Ulična vrijednost zaplijenjenih narkotika je oko 700.000 KM.

Muškarac je predant u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a SŽ te će nad njim niti provedena daljnja kriminalistička obrada, priopćeno je iz MUP-a SŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?