Bivši radnik

Zapalio teretnjaka bivše tvrtke jer mu nije isplaćena plaća

08.10.2015.
u 06:15

Incident kod gradiške čitavu noć blokirao cestovni promet

Goran Ćosić (35) iz Laktaša, bivši radnik poduzeća za transport Vlamaco d.o.o. iz Banje Luke, zapalio je preksinoć kamion te tvrtke zato što mu nije isplaćena plaća za kolovoz.

- Incident se dogodio u utorak oko 19.15 sati na takozvanom banjolučkom mostu u Gradišci. Ćosić je na magistralnoj cesti presreo kamion svoje bivše tvrtke i istjerao vozača iz kabine. Potom je ušao i benzinom polio sjedišta, instrument tablu i kompletnu unutrašnjost kabine koju je upaljačem zapalio. Požar su ugasili vatrogasci, ali je kamion "iveco stralis" u potpunosti uništen i šteta je procijenjena na oko 55.000 maraka.

Nakon izazivanja požara Ćosić se mirno okrenuo i otišao u PP u Gradišci prijaviti što je učinio. Policajcima je priopćio kako je kamion zapalio zato što mu je tvrtka ostala dužna jednu plaću. Takvim "otvorenim pristupom" prvo je zbunio dežurne policajce, ali je ubrzo lišen slobode i zadržan na daljoj kriminalističkoj obradi.

Mladen Kurda, vlasnik tvrtke Vlamaco, kaže da je Ćosić dobio otkaz 31. kolovoza ove godine, a plaća mu je stopirana zato što po odlasku iz tvrtke nije vratio navigacijski uređaj koji je dužio.

Kompletan članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije