POKRENUTA ISTRAGA

'Zadarski Fritzl' godinama silovao maloljetnu kćer koja mu je rodila dijete

zlostavljanje
Davor Javorović/Pixsell
17.08.2016.
u 15:26

Krajem srpnja muškarac iz Zadra u kasnim četrdesetim godinama završio je u istražnom zatvoru nakon što ga je jedna od kćeri odlučila prijaviti

Djevojka je tako zaustavila višegodišnje fizičko i psihičko zlostavljanje kojem su ona i njena obitelj bili izloženi. ŽDO u Zadru pokrenulo je istragu protiv monstruma koji je dulji niz godina silovao najstariju kćer te mu je ona, po svemu sudeći, kao maloljetnica rodila dijete, javlja Zadarski.hr.

Muškarac je osumnjičen za ukupno pet kaznenih djela među kojima su kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, teško kazneno djelo protiv spolne slobode, teško kazneno djelo protiv spolne slobode prema bliskoj osobi na osobito ponižavajući način, za nasilje u obitelji te za povredu djetetovih prava.

Zadarski slučaj Fritzl godinama se odigravao u jednom velikom gradskom stambenom naselju. Susjedi su često policiji prijavljivali buku koja je izbijala iz njihova stana, a policija je protiv oca u više navrata podnosila prijave zbog narušavanje javnog reda i mira i obiteljskog nasilja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije