posljednji put viđen 18. svibnja

Za nestalim Žarkom Pećićem traga policija, mještani i lovci iz Dervente

21.05.2019.
u 15:47

Policija u Derventi poduzima sve potrebne mjere i radnje s ciljem pronalaska Žarka Pećića (1943.) iz te općine, čiji je nestanak prijavljen 19. svibnja u noćnim satima.

U potragu su, osim policijskih službenika, uključeni i mještani, kao i pripadnici lovačkog udruženja iz Dervente čiji je Pećić član, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Doboj.

Po izjavi člana obitelji, Pećić je posljednji put viđen 18. svibnja u večernjim satima. Visine je oko 180 cm, a u vrijeme odlaska od kuće, u lov, na sebi je imalo šarene maskirne hlače, zelenu platnenu jaknu, te crne plitke cipele.

O navedenoj prijavi i prikupljenim informacijama obaviješten je dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj, koji je naložio poduzimanje potrebnih mjera i radnji u cilju pronalaska nestalog.

Iz policije su pozvali građane, da ukoliko imaju bilo kakve informacije o osobi za kojom se traga, da obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski broj 122.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije