Nesvakidašnja nesreća

Vozilom udario u posuški radar

09.08.2015.
u 10:58

U noći s petka na subotu oko 3.55 sati dogodila se nesvakidašnja prometna nesreća kada je vozač golfa 7 sletio s ceste, udario u betonski zid i u stacionarni radar za kontrolu brzine koji se nalazi u posuškom naselju Broćanac. Vozilo se prevrnulo na lijevi bok i ostalo zaglavljeno između zida i onesposobljenog stacionarnog radara.

- Vozilo je udarilo u stup na kojemu se nalazi radar. Od udara je pomaknut betonski temelj na kojemu se zaustavio automobil. U ovom slučaju se radilo o lakšim ozljedama, a za upravljačem vozila bio je 25-godišnji I. D. iz posuškog mjesta Rastovača koji će, najvjerojatnije, 'zaraditi' nekoliko prekršajnih prijava. Načinjena je veća materijalna šteta - neslužbeno navode iz MUP-a ZHŽ. Prema svemu sudeći, slučaju je pridonijela brzina i nepažnja. Inače, ovo nije jedini radar u Posušju. Prije tjedan dana na sjevernoj obilaznici postavljen je prvi u nizu radara kojima Općina Posušje, MUP ZHŽ i PU Posušje, te Uprave za ceste ZHŽ namjeravaju povećati sigurnost na cestama.

- Možda nakon ove nesreće razmisle i o postavljanju betonskih branika oko radara - šaljivo su komentirali mještani.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?