Kajanje

Vozač optužen za smrt djevojke: Volio bih leći u grob umjesto nje!

afrfq
14.11.2015.
u 09:50

U Županijskom sudu u Sarajevu počelo je suđenje 20-godišnjem Kerimu Mudželetu iz Sarajeva, koji je 9. lipnja na tramvajskom stajalištu kod zgrade Predsjedništva BiH, automobilom usmrtio Jelenu Opričić (26) iz Kladova u Srbiji, dok je njen prijatelj Jorg Eistfeld Reschke (31) iz Berlina (Njemačka) teško ozlijeđen. Prema optužnici, Mudželet je oko 23.50 sati, krećući se peugeotom iz pravca Baščaršije prema Ilidži brzinom od oko 97 km/h, prednjim lijevim kotačem udario u ivičnjak, uslijed čega je vozilo kobno izletjelo na nogostup.
Optuženi je plakao sve vrijeme dok je tužiteljica čitala optužnicu, posebno dok je detaljno nabrajala mnogobrojne ozljede koje je nanio nesretnoj djevojci te se obratio sucu Jasenku Ružiću i optuženi.
– Volio bih kazati, dokle god moje srce kuca, bit ću spreman leći u grob umjesto nje. Moji roditelji davali su cijeli svijet da budem normalna, fino odgojena i poštena osoba. Imao sam svoje snove, a onda mi se šest dana prije rođendana dogodila ta nesreća – kroz suze je ispričao te dodao da je u posljednjih pet mjeseci stalno sanjao stradalu Jelenu koju je pokušavao pitati oprašta li mu, te da je jednom sanjao kako mu je rekla da je ona na boljem mjestu, a da se on čuva.
-Znam da moram odgovarati. Moja sudbina je takva, rekao je Mudželet te još jednom izrazio kajanje i sućut obitelji. Mudželetov branitelj Alen Nakić je kazao da je njegov klijent pred sudom zbog djela koje za njega predstavlja osobnu tragediju, te da od suda očekuje da će čuti glas istine i pravde.
– Ono što će biti konstanta jeste puni pijetet prema poginuloj Jeleni Opričić, kao i ozlijeđenom - kazao je Nakić te dodao da obrana neće osporavati kako je do njene smrti došlo uslijed nesreće koju je skrivio njegov branjenik, ali će osporavati da je postojala namjera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije