slala više poruka

Visočanka optužena zbog prijetnji: Preko Instagrama prijetila smrću

Instagram
09.06.2021.
u 18:19

Alisa K. iz Visokog optužena je da je putem Instagrama prijetila G.A., kojoj je slala više poruka u kojima se, između ostalog, navodi da će biti mrtva ili pretučena.

Županijsko tužiteljstvo Zeničko-dobojske županije podiglo je optužnicu protiv nje zbog kaznenog djela ugrožavanje sigurnosti, a optužnicu je u cijelosti potvrdio sudac za prethodno saslušanje Općinskog suda u Visokom, pišu Nezavisne. 

Prema optužnici, Alisa K. je krajem studenoga prošle godine u Visokom prijetila G.A.

Putem aplikacije Instagram uputila joj je više poruka prijetećeg sadržaja na njen Instagram profil pod imenom A.N. i to: "Mrtva si, upamti, dva metra pod zemljom. Mrtvaaaaa, upamti zadnje riječi ove. Mrtva si".

Također joj je pisala poruke da neće smjeti u grad jer će ležati u komi.

"To sam i u MUP-u rekla da ću te slomiti pa se prijaviti", jedna je od prijetećih poruka kao i poruka: "Ako ti i ruke i noge polomim, u usta ću ti mobitel ugurati".

Osim toga pisala joj je da je ljude potplatila kao i da će piti na slamku.

"Jadna ti, nećeš na noge moći, a ja ću bit s njima kad te budu udarali", jedna je od prijetećih poruka koje su kod G.A. izazvale osjećaj straha i uznemirenosti kada ih je pročitala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije