Hrvatska

VIDEO U Osijeku priveden policajac osumnjičen za ubojstvo djevojke

Suzana Lepan Štefančić
22.09.2023.
u 19:13

S mjesta događaja pred zgradom Županijskog suda u Osijeku javlja se Suzana Lepan Štefančić

Danas malo prije 18 sati hrvatska policija je privela policajca osumnjičenog za ubojstvo 21-godišnje djevojke u stanu u Osijeku. Iako je ranije objavljeno kako je zaključak policijske istrage da je došlo do tragične nesreće pri kojoj je pištolj slučajno opalio, Županijsko državno odvjetništvo u Osijeku danas je objavilo da 27-godišnjaka tereti za ubojstvo.

S mjesta događaja pred zgradom Županijskog suda u Osijeku javila se Suzana Lepan Štefančić:

 

 

Policija je u četvrtak poslijepodne izvijestila o pronalasku tijela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mjestu događaja zatečen 27-godišnji policajac. Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je djevojka ubijena hicem iz službenog pištolja, te da se radilo o nesretnom događaju, ne namjernom ubojstvu.

Podsjetimo, načelnik sektora kriminalističke policije Krunoslav Patača danas je otkrio da je osumnjičenik nakon 11-omjesečnog tečaja na policijskoj akademiji završio osnovnu obuku za policijskog službenika te je u listopadu prošle godine raspoređen na radno mjesto vježbenika u Postaji prometne policije Osijek, kao policijski službenik za sigurnost cestovnog prometa. Osobno oružje je zadužio 9. kolovoza, a za njega je prošao obuku za sigurno rukovanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?