TRAGEDIJU KOMENTIRALA NAŠA VELEPOSLANICA

VIDEO Reporter VL-a iz Skoplja: Denisa su prvo udarili bokserom, a onda ga tukli dok je bio bez svijesti

11.04.2022.
u 15:33

Prema informacijama koje smo dobili u Skoplju, hrvatskog rukometaša prvi je udario jedan od mladića koji je navodno problematičnog ponašanja. Priča se da ga je udario bokserom, a spominju se i daske

Hrvatski rukometaš Denis Tot (27) preminuo je u petak od posljedica napada nakon što su ga u Skoplju tri osobe fizički napale ispred jednog noćnog kluba.

 

 

Prema informacijama koje smo dobili u Skoplju, hrvatskog rukometaša prvi je udario jedan od mladića koji je navodno problematičnog ponašanja. Priča se da ga je udario bokserom, a spominju se i daske.  

Denis je, prema tim izvorima, pao na pod i udario glavom, a zatim su iz taksija izašle dvije osobe, djevojka i mladić. Oni su ga tukli nogama iako je bio bez svijesti, a djevojka ga je tukla štiklom. 

 

Nisu mu pružili pomoć već su se vratili nešto kasnije kada su vidjeli da ne daje znakove života. Napad se dogodio oko tri sata ujutro, a Tot je u bolnicu stigao oko četiri sata. Glavni napadač još je uvijek u bijegu, a druge dvije osobe su uhićene. 

– Stupili smo u kontakt s članovima obitelji koji su došli u Skoplje i dali im ljudsku i profesionalnu podršku. Očekujemo da se prvoosumnjičeni što prije uhiti, očekujemo brze rezultate istrage i adekvatnu kaznu za ovo teško djelo – rekla je hrvatska veleposlanica u Sjevernoj Makedoniji Nives Tiganj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije