Na Ferenščici

VIDEO Pogledajte strašan trenutak kada je buknuo požar u garaži s eksplozivom u Zagrebu

12.03.2023.
u 16:15

Požar je lokaliziran i ugašen nakon manje od sat vremena, no vlasnici su posebno strahovali je su znali da u garaži osim boja i lakova ima i eksploziva

Na zagrebačkoj Ferenščici danas oko podneva buknuo je požar u garaži kraj kuće trokatnice, potvrdili su iz JVP-a Zagreb. Požar je lokaliziran i ugašen nakon manje od sat vremena, a u gašenju je sudjelovalo 13 vatrogasaca sa četiri vozila. 

Večernji list u posjedu je snimke na kojoj se vidi trenutak kada je požar posve zahvatio garažu. Buktinja se rasplamsala i nikome u blizini u tom trenutku nije bilo svejedno. Čuju se i sirene vatrogasnih kola

 

Još se ne zna točan uzrok požara, no na terenu su vatrogasci i policijski službenici koji će, kada se za to ostvare mogućnosti, provesti očevid. Vlasnici objekta sumnjaju da je požar krenuo od guma u garaži. Vlasnici garaže posebno su strahovali jer su znali da unutra osim boja i lakova, guma kompresora ima i eksploziva. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije