PAD LETEĆEG OBJEKTA

VIDEO Oglasili se iz MORH-a, pogledajte prizore s Jaruna: auti zasuti zemljom i granama

11.03.2022.
u 08:11

Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid uz sudjelovanje svih nadležnih službi.

Policija jutros na Jarunu provodi očevid nakon pada objekta iz zraka. Policija je potvrdila da su pronađeni krater te dva padobrana. Policijski službenici osigurali su užu i širu zonu mjesta događaja gdje se obavlja očevid uz sudjelovanje svih nadležnih službi.

- Na mjesto dojave su žurno upućene policijske ophodnje koje su na zelenoj površini na adresi Jarunska bb pronašli krater, dok su u široj zoni pronašli dva padobrana, za koje smo također prethodno zaprimili dojave građana - naveli su iz policije te dodali:

- Na terenu su policijski timovi specijalizirani za postupanje i reagiranje kod ovakve vrste događaja te u ovom trenutku nema razloga za uznemirenost građana.

Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Također, pozivaju građane da putem društvenih mreža ne dijele snimke i fotografije s mjesta događaja. Dodajmo kako iz Ministarstva obrane zasada niti potvrđuju niti demantiraju bizarni događaj, ministar obrane Mario Banožić samokratko kaže da "MORH provodi istražne radnje".
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije