akcija 'Mreža I'

Velika policijska akcija u Zenici, Sarajevu, Travniku i Kaknju

30.10.2017.
u 08:31

Mješoviti policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije od ranih jutarnjih sati sudjeluju u opsežnoj policijskoj akciji kodnog naziva "Mreža I".

Pripadnici zeničke policije istovremeno su započeli pretrese na dvadeset jednoj lokaciji na području Zenice, dok se u isto vrijeme vrše pretresi na jednoj lokaciji na području Sarajeva, jednoj na području općine Travnik te jednoj lokaciji u Kaknju.

Radi se o velikoj policijskoj akciji koju provodi Uprava policije MUP-a ZDŽ, a usmjerena je na otkrivanje i procesuiranje organizirane grupe koja se sumnjiči za krivična djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

-Ova akcija predstavlja nastavak akcije 'Mreža', koja je provedena u svibnju 2016. godine u okviru koje je tada izvršeno na desetine pretresa, veći broj osumnjičenih osoba je uhićen, a oduzete su i značajnije količine opojnih sredstava, nelegalnog oružja, novca i drugih predmeta koji potiču iz krivičnih djela - kaže policijski glasnogovornik Aldina Ahmić.

Sve aktivnosti u okviru akcije "Mreža I" poduzimaju se u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom Zeničko-dobojske županije, a ostvarena je i odlična suradnja sa Županijskim tužiteljstvom Sarajevske županije, te Ministarstvima unutarnjih poslova Srednjobosanske i Sarajevske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije