mostar

Vatra u potpunosti uništila dva vozila, izgorjeli passat i audi

vatra
17.03.2015.
u 09:31

pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do požara na dva vozila. Policija istražuje slučaj

Mostarski vatrogasci su u noći s nedjelje na ponedjeljak u 3.20 sati intervenirali u Ul. kralja Petra Krešimira 4 na gašenju požara koji je zahvatio dva automobila, potvrđeno je iz PVP Mostar. Vatrogasci su na intervenciju izašli s dva vozila. U požaru je u potpunosti izgorio automobil marke Passat, te prednji dio automobila audi A6. Šteta na oba automobila je potpuna.

Čeka se mišljenje vještaka

Na mjesto događaja izišli su pripadnici PU Mostar, a službenici odjela kriminalističke policije izvršili su očevid. - Još uvijek se ne zna jesu li se automobili zapalili ili ih je netko zapalio. Očekujemo potvrdu o tome od vještaka protupožarne struke da nam kaže o čemu se radi. Onoga trenutka kada budemo imali njegovo mišljenje, moći ćemo kazati nešto više za javnost, kazao je u izjavi za “Večernji list” Srećko Bošnjak, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Utvrđivanje uzroka

Oštećeni Ivan Prskalo, inače suvlasnik ljekarne Lupriv, pretpostavlja da je riječ o namjernom paljenju i da su počinitelji sa sobom donijeli kanister s gorivom, polili vozila te ih zapalili. Prema njegovim riječima, miris dima i paljevine prva je osjetila njegova kći koja je gledala TV, da bi se ubrzo potom začula i eksplozija, vjerojatno automobilske gume. Prskalo je pozvao policiju i vatrogasce, pokušao je i ugasiti požar, ali nije uspio. Kazao je da su policija i vatrogasci vrlo brzo stigli na mjesto događaja.

Komentara 1

Avatar majkomila22
majkomila22
12:54 17.03.2015.

Volim audi,ali da se radilo o fići i fiatu,ne biste pisali o tome... 😅

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije