HOROR

Užas u Žegarskom Polju kod Bihaća: Jedan migrant donesen mrtav ispred kuće, drugi teško ozlijeđen

07.06.2021.
u 11:45

Jutros oko dva sata ilegalni migrant je donesen mrtav pred kuću jednog od mještana, dok je drugi doveden teško ozlijeđen te je transportiran u bolnicu

U Žegarskom polju kraj Bihaća ponovno su se desile užasne scene čiji su glavni akteri migranti, prenosi "Avaz". Naime, jutros oko dva sata ilegalni migrant je donesen mrtav pred kuću jednog od mještana, dok je drugi doveden teško ozlijeđen te je transportiran u bolnicu. 

Policija sumnja da se radi o ubojstvu, a navodno je bilo uporabe vatrenog oružja i noževa. Na licu mjesta su očevidne ekipe MUP-a USŽ te dežurni tužitelj, koji provjeravaju na koji način je nastupila smrt žrtve te kako je ozlijeđen drugi migrant. 

Navodno postoje indicije da se radilo o sukobu dvije migrantske skupine koji je eskalirao u krvavi obračun u kojem je jedan ubijen, a drugi teško ranjen. Očevidni tim radi na rasvjetljavanju ovih navoda.

Na terenu su kako saznajemo i pripadnici Specijalne jednice Uprave policije MUP-a USŽ. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije