Stravičan zločin u HBŽ-u

Fotografije s mjesta užasa u Livnu gdje je ubijen ugledni profesor

ubojstvo-livno-2020
Željka Mihaljević
19.12.2020.
u 09:19

Livno je zavijeno u crno. Nakon vijesti o nestanku uglednog livanjskog profesora 65-godišnjeg Stipe Perkovića, Večernjem listu od strane MUP-a HBŽ-a potvrđena je informacija da je njegovo tijelo pronađeno. A najžalosnije od svega, Stipo je ubijen! - Osobe koje se dovode u vezu s događajem su pritvorene i nad njima se vrši obrada - potvrđeno je u MUP-u HBŽ-a, gdje nam nisu mogli dati više informacija dok još traje istraga.

Foto: Željka Mihaljević

Susjedi i prijatelji pokojnog Stipe u šoku su i nevjerici. O dobrom i vrijednom profesoru imaju samo riječi hvale.

Foto: Željka Mihaljević

Izvor 'Večernjaka' otkriva da su zbog ubojstva uhićene tri osobe koje su prošlog četvrtka prosile u Livnu. - Stipo je bio dobar i vrijedan čovjek, ugledan profesor i pošto je njegovo auto viđeno na kamerama koje pokrivaju Livno vjerojatno su zatražili da ih preveze negdje i ovaj je, ni ne sluteći o kakvim se monstrumima radi, to učinio, a oni su to iskoristili i situaciju okrenuli na zao čin - priča sugovornik o ovom slučaju koji je uznemirio stanovnike ovog mjesta u Hercegbosanskoj županiji.

Foto: Željka Mihaljević

Kaže i kako je dana kad je nestao, u četvrtak 17. prosinca u Livnu bio pazarni dan, kada s raznih strana dolaze prodavači u ovaj grad. - Nažalost, nekad je tu bilo respektabilnih prodavača i vrijednih ljudi, a danas je sve više prosjačenja, ali najgore što se više ne zna tko je tu u potrebi, a tko je tu došao zbog kriminala - naglašava.

Foto: Željka Mihaljević

Podsjeća i na tužan događaj pred Uskrs 2020. - Livno je tada bilo zavijeno u crno zbog pogibije četvero mladih koje je manijak usmrtio vozeći ugašenih svjetala i pobjegavši s mjesta događaja. Zbog stravičnog ubojstva profesora uznemireni smo sada pred Božić. To je bio čovjek koji mrava ne bi zgazio i duboko smo uznemireni. Nadamo se da će se što prije ukazati svjetlo u ovoj tami - ispričao je sugovornik za Večernjak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?