Posljedice stravičnog zločina

Upitan upis u prvi razred otetog 
i silovanog dječaka iz Pazarića?

11.05.2018.
u 07:00

Šestogodišnji dječak, kojeg je 19. travnja ove godine oteo i silovao Elnes Hujić (19) u naselju Ljubovčići u Pazariću kod Sarajeva, pod stalnim je nadzorom dječjeg psihologa zbog ogromnog straha koji je preživio, otkrio je za Avaz izvor blizak istrazi.

Kako se doznaje, dječak se još nije vratio u obiteljsku kuću jer i na sam spomen naselja u kojem je preživio torturu brizne u plač. Roditelji su, također, u velikom šoku, a dječakov ujak je, nedugo nakon zlostavljanja njegova nećaka, od nepoznate osobe dobio prijeteće poruke. Prijetnje je prijavio Policijskoj postaji Stari Grad, a počinitelj još nije priveden i saslušan. Dječak se svakodnevno sastaje s psihologom koji ga pokušava vratiti u normalno stanje jer se bliži njegov upis u prvi razred OŠ. Roditelji se nadaju kako će nesretni dječak prebroditi traume koje je proživio kako bi se s vršnjacima na vrijeme našao u školskoj klupi. Hujić, koji je u pritvoru, na ulici je zgrabio šestogodišnjeg dječaka, koji živi u susjedstvu, i odnio ga u prostoriju do njegove kuće, gdje ga je brutalno silovao. Dijete je oteto kada se od bake, kod koje je bilo i igralo se, vraćalo kući. Pedofil ga je ljubio, strgnuo mu odjeću te ga silovao.

Dječak je potom otišao kući istraumatiziran te je ispričao majci što mu se dogodilo. Članovi obitelji pozvali su policiju, a roditelji su dječaka odmah odvezli na Pedijatrijsku kliniku, gdje su ga liječnici pregledali i potvrdili da je nad njim izvršeno seksualno nasilje. Uzeti su brisovi, a na dječakovoj odjeći pronađene su stidne dlake, za koje istražitelji vjeruju da pripadaju Hujiću. On je isprva negirao zločin pa je se u jednom trenutku pokušao opravdati time kako je bio pijan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije