Banja Luka

Ukrao cigarete, vratio se po ‘drugu turu’, pa uhićen

02.03.2016.
u 08:00

Tridesetpetogodišnji Banjolučanin, čiji su inicijali G. M., uhićen je zbog sumnje da je provalio u kiosk “Glasa srpske” u Banjoj Luci iz kojeg je ukrao određenu količinu različitih vrsta cigareta i tako načinio znatnu materijalnu štetu.

Alkotestiranjem je utvrđeno da je osumnjičeni G. M. imao 1,24 promila alkohola u krvi, rečeno je Srni u Centru javne sigurnosti Banja Luka.

G. M. je osumnjičen da je razbio staklo na kiosku u Ulici Teodora Kolokotronisa, iz kojeg je ukrao određenu količinu cigareta, a kada se poslije izvjesnog vremena vratio po drugu količinu cigareta, primijetio je policiju i pobjegao.

Bježao je prema tvrđavi Kastel gdje je oko 4.30 sati uhićen.

Prilikom očevida policijski službenici su pored kioska pronašli određenu količinu cigareta, koje će biti vraćene vlasniku.

Teška krađa dogodila se u noći s nedjelje na ponedjeljak. Osumnjičeni G. M. je poslije kriminalističke obrade pušten na slobodu, a protiv njega će biti podneseno izvješće nadležnom tužiteljstvu za počinjeno kazneno djelo. Srna neslužbeno doznaje da je uhićen Goran Mišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?