Bolesno

Uhićeni šumar bio u vezi s djevojčicom (13)

fafa
14.11.2015.
u 10:12

Zbog mogućeg utjecaja na svjedoke, Okružno tužiteljstvo Banja Luka zatražilo je pritvor za Š. D. (28) iz Bosanskog Novog zbog sumnje da je počinio spolno nasilje nad djetetom, točnije 13-godišnjakinjom, i to u razdoblju od lipnja do studenog. Pritvor je predložen i zbog izvanrednih okolnosti jer je riječ o djelu za koje se može izreći deset godina ili teža kazna zatvora, a koje je posebno teško, s obzirom na način izvršenja ili posljedice te što bi puštanje na slobodu osumnjičenog izazvalo uznemiravanje javnosti. Naime, riječ je o šumaru koji je bio u vezi s djevojčicom, inače sestrom bratove supruge.
- Djevojčica je često dolazila u njihovu kuću pa se šumar u nju zaljubio. Po čitave dane bi u šumi sajlom vukao drva, a onda bi njoj kupovao knjige i odjeću. Riječ je o kćeri rastavljenih roditelja. Majka je, navodno, problematičnog ponašanja i često mijenja partnere, dok se otac nalazi negdje u Srbiji. To je jedna siromašna obitelj. Kao i čitavo selo, majka je znala za tu vezu, ali je nije zabranjivala. Čak je šumara nazivala budućim zetom. No, problemi su nastali kad je ljubomorni šumar djevojčicu zatekao s drugim u društvu pa se naljutio i napao je. Epilog svega je da su ga prijavili za višemjesečno seksualno zlostavljanje - tvrde susjedi uhićenog 28-godišnjaka. Istraga bi trebala pokazati o čemu se tu doista radilo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije