Pljačka kod Prijedora

Uhićena trojica razbojnika zbog brutalnog napada na povratnicu

pretučena
08.01.2016.
u 07:00

Admir Brdar (21), Rasim Hopovac (19) i Muhamed Brdar (19) iz Čarakovca kod Prijedora pretukli i opljačkali staricu Eminu Čaušević (62)

Prijedorska policija uhitila je trojicu razbojnika koji su preksinoć brutalno pretukli i opljačkali Eminu Čaušević (62) u njezinoj kući u naselju Tukovi. Riječ je o Admiru Brdaru (21), Rasimu Hopovcu (19) i Muhamedu Brdaru (19) iz Čarakovca kod Prijedora, piše Večernji list BiH. Maskirani su upali oko 19.30 sati i nakon premlaćivanja uzeli zlato i novac te pobjegli. Od nesretne žene su oteli prstenje s ruku, lančić i iz torbe oko 500 maraka. Emina je hospitalizirana u Klinici za neurokirugiju Kliničke bolnice u Banjoj Luci. Prema riječima dežurnih liječnika Aljoše Mihajlovića i Nebojše Trkulje, 62-godišnja pacijentica je u fizičkom napadu zadobila teške ozljede lica i oka. Inače, napadnuta Emina je povratnica u Prijedor. U kući je živjela sama. Kada su razbojnici u pitanju, najpoznatiji među njima je Admir Brdar koji je uhićivan i u svibnju prošle godine u policijskoj akciji, i to također zbog pljačke imovine povratnika. Kako smo pisali, s njim su tada uhvaćena još trojica mladića zbog sumnje da su iz kuća krali robu, novac i dragocjenosti, a navedeno je kako su u 11 teških krađa došli do plijena od oko 33.000 maraka. Meta ove skupine bile su privatne kuće povratnika u naseljima Čarakovo, Zecovi i Rakovčani, a pljačke su izvršili u razdoblju od siječnja 2014. do veljače 2015. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije