akcija fup-a

Uhićena dva migranta zbog posjedovanje opojnih droga

uhićenje
04.06.2020.
u 14:33

Prilikom pretresa osumnjičenih pronađena je određena količina tvari koja svojim izgledom asocira na opojne droge „Canabis Sativa L“ i „Anfetamin“.

Policijski službenici Federalne uprave policije su u srijedu, 3.lipnja 2020. godine poduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Sarajevske županije, na području općine Novi Grad Sarajevo, uhitili dva državljana Maroka inicijala A.A. (1991.) i Y.E. (1994.), vezano za kazneno djelo „Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga“ iz člana 239. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Prilikom pretresa osumnjičenih pronađena je određena količina tvari koja svojim izgledom asocira na opojne droge „Canabis Sativa L“ i „Anfetamin“, priopćeno je 

Pripadnici Federalne uprave policije su posredstvom Službe za poslove sa strancima utvrdili identitet osoba lišenih slobode, nakon čega su ista kriminalistički obrađena, te će se u zakonskom roku biti predani uz Izvještaj o počinjenom kaznenom djelu na daljnju nadležnost Županijskom tužiteljstvu SŽ.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije