Policijski službenici

Uhićen P.A. zbog posjedovanja droge

policija
Ivo Čagalj/PIXSELL
22.12.2015.
u 13:08

Policijski službenici u ponedjeljak su uhitili P.A. (1992.) iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.

Prilikom pretresa kod njega je pronađeno šest paketića s materijom koja asocira na opojnu drogu speed, jedan paketić sa zeljastom materijom koja asocira na opojnu drogu marihuanu i 13 tableta ecstasy.

O tome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a P.A. je predat u Odsjek za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti te osobe.

Uhićen K.A. zbog pljačke prodavnice ''Saraj''

Policijski službenici u ponedjeljak su uhitili K.A. (1994.) nastanjen u Sarajevu, zbog sumnje da je počinio krivično djelo razbojništva.

On je 19. studenog u ulici Grbavička, općina Novo Sarajevo, izvršio krivično djelo nad radnicom u prodavnici ''Saraj''.

O tome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a K.A. je predat u Odsjek za zadržavanje uhićenih osoba MUP-a Županije Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentiranju kriminalnih aktivnosti te osobe.

Opljačkana benzinska pumpa ''Hifa''

Nepoznata osoba u ponedjeljak oko 21.30 sati izvršila je krivično djelo razbojništva nad radnicima na benzinskoj pumpi ''Hifa'', u ulici Put mladih muslimana, općina Stari Grad Sarajevo.

Tom prilikom uz prijetnju pištoljem ukradena je određena suma novca.

O tome je obaviješten tužitelj Županijskog tužiteljstva u Sarajevu, a policijski službenici rade na rasvjetljavanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku izvršilaca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije