ISTOČNO SARAJEVO

Uhićen Naser Palislamović

28.08.2020.
u 18:07

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su na teritoriji općine Istočno Novo Sarajevo Nasera Palislamovića koji je od ranije poznat policiji, potvrđeno je za "Avaz" iz PU Istočno Sarajevo.

Palislamović je bio optužen za teroristički napad na Policijsku upravu u Bugojnu 27. lipnja 2010. godine u kojem je poginuo policajac Tarik Ljubuškić.No, prvostupanjskom presudom je oslobođen, da bi i žalbu Tužiteljstva Apelacijsko  vijeće Suda BiH odbacilo kao neosnovanu.

Palislamović je osuđen za veći broj kaznenih djela i to teška krađa, krivotvorenje, nasilje u obitelji, ugrožavanje sigurnosti.

Iz PU Istočno Sarajevo pojasnili su da je Palislamović uhićen zbog kaznenog djela posebni slučajevi falsificiranja isprave.

S Palislamovićem je uhapšena i osoba inicijala J. H. Iz Sarajeva zbog istog kaznenog djela.

- U tijeku je kriminalistička obrada lica, od kojih je oduzet putnički automobil marke Opel, tip Vectra, na kojem su se nalazile dvije različite registarske oznake. O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva u Istočnom Sarajevu - priopćeno je iz PU Istočno Sarajevo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije