nakon snimka

Uhićen muškarac koji je hodao s puškom u Mostaru, nije povezan s navijačkim neredima

10.08.2020.
u 13:36

Naoružani muškarac u Mostaru s videosnimke koja se sinoć pojavila na društvenim mrežama uhićen je 31. srpnja i nema veze s navijačima koji su prije dva dana divljali gradom, rekao je za Srnu glasnogovornik MUP-a Hercegovačko neretvanske županije Ljudevit Marić.

Na društvenim mrežama sinoć se pojavio videosnimak na kojem se vidi kako jedan muškarac hoda kroz Stari grad u Mostaru s automatskom puškom u ruci. Snimak je unio veliki nemir među građane Mostara. Marić kaže kako je policija utvrdila da je muškarac s automatskom puškom snimljen 31. srpnja. 

- Policijska patrola je 31. srpnbja oko 16.15 sati u Ulici Alekse Šantića zatekla je osobu čiji su inicijali I. F. s automatskom puškom AK 47. Ova osoba je rekla policiji da je pušku pronašao u Šantićevoj i da je htio prodati osobi čiji su inicijali S. Ć. - rekao je Marić.

On navodi kako je I. F. imao vidne ozljede na sebi te se vjerojatno sa S. Ć. potukao zbog cijene.

- Osobe su uhićene i predane Odjelu kriminalističke policije - dodao je Marić i dodao kako nije riječ o navijačima koji su prije dva dana divljali gradom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije