na srbijanskoj granici

Uhićen Bosanac naoružan do zuba!

fsfs
Foto: MUP Srbije
15.09.2016.
u 12:16

Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Srbije spriječili su prošle noći krijumčarenje veće količine oružja i municije na graničnom prelazu Kelebija i uhitili četiri osobe, prenosi Avaz.ba

Policija je u automobilu Citroen srbijanskih registarskih oznaka pronašla pet pištolja, optički nišan, okvir za automatsku pušku sa 30 komada municije, dva metka za karabin, 12 metaka za pištolj različitog kalibra i dvije automatske puške, prenosi Tanjug.

 

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili kazenna djela nedozvoljena proizvodnja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi i falsifikovanje isprava, policija je po nalogu nadležnog tužitelja odredila zadržavanje do 48 sati D. D. (1985) iz Beograda, D. T. (1981) državljaninu Bosne i Hercegovine, H. A. A. H. (1974), državljaninu Iraka i K. M. M. M. (1983) državljaninu Sirije za kog se sumnja da je imao falsifikovana dokumenta.

Oni će, uz kaznenu prijavu biti privedeni nadležnom tužiteljstvu.

oruzje2

 

Ključne riječi

Komentara 2

CO
cope
02:39 16.09.2016.

Bombasticni naslov koji se bas ne poklapa sa istinom.Vijest preuzeta iz novina u Srbiji samo je naslov izmjenjen da bi Vecernji sto vise ocrnio Bosance, kao I uvijek Ovaj put to je Hrvat iz BiH tako da je novi naslov" Uhicen Hrvat iz BiH naoruzan do zuba"

CO
cope
17:10 16.09.2016.

Ime uhicenog je Dragan.T. I trba ga pitati dli se izjasnjava kao Bosanac,Hercegovac ili kao Covic I Dodik .

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije