Vozio pijan

Uhićen bjegunac koji je pokosio pješaka

uhićenje
20.12.2015.
u 07:00

Nesreća se dogodila kada je vozač skrenuo s ceste i na nogostupu udario i teže ozlijedio dvadesetjednogodišnjaka

U Sarajevu se dogodila teška prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen pješak. Prema riječima svjedoka, nepoznata osoba automobilom je pokupila pješaka, ali vozač umjesto da se zaustavi, nastavio je prometovati. Ipak, njegov bijeg nije dugo trajao.

Skrenuo s ceste

Prema saznanjima, teška nesreća dogodila se oko 15 sati u sarajevskoj Ulici Josipa Stadlera. Automobil marke BMW, bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, skrenuo je s ceste i na nogostupu udario i teže ozlijedio dvadesetjednogodišnjeg pješaka inicijala K.M. Nakon što je napravio težak čin, nije se zaustavio pa je uslijedila opsežna policijska potjera. U međuvremenu teško ozlijeđeni pješak K. M. prevezen je na Univerzitetski klinički centar u Sarajevu gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Konstatirane su mu teške tjelesne ozljede u obliku frakture stopala lijeve noge. Nakon višesatne potrage, bezobzirni vozač koji je uzrokovao ovu nesreću je uhićen. - Policijski službenici su u 18.30 sati lišili slobode vozača inicijala E.B. koji je udario pješaka te koji je automobilom upravljao pod utjecajem alkohola. Ovaj četrdesetčetverogodišnjak je predan u prostorije Odjela za zadržavanje osoba lišenih slobode Ministarstva unutarnjih poslova SŽ, a obaviješten je i županijski tužitelj, prenose agencije.

Akcije pred kraj godine

Sada slijede daljnje operativne radnje i mjere protiv vozača koji je u alkoholiziranom stanju uzrokovao ovu nesreću i ugrozio jedan mladi život. Pitanje je, je li zbog svoje alkoholiziranosti uopće bio svjestan što je u danom trenutku učinio. A problem vožnje u alkoholiziranom stanju osobito je prisutan pred kraj godine, oko novogodišnjih blagdana, stoga policija provodi različite akcije protiv alkoholiziranih vozača kako bi suzbila ovakve rizike za ljudske živote.*

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije