Klizav kolnik

Udario u ogradu pa se prevrnuo na krov i klizeći udario u drugo vozilo

11.10.2015.
u 06:15

Tri osobe su ozlijeđene jedan i pol sat poslije ponoći nakon što je automobil citroen C4 udario u ogradu, prevrnuo se na krov, pa udario u taksi-vozilo renault megane.

Izgubio kontrolu nad vozilom

Prema riječima dežurnog operativnog iz MUP-a Tuzlanske županije, nesreća se dogodila u subotu u 1.35 sati, a automobilom citroen upravljao je 35-godišnji Tuzlak inicijala I. A. - Nakon što je prošao Mejdan, vozač je najvjerojatnije izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo lijevo, prešao vozilom preko dijela koji fizički razdvaja dva prometna traka i preko traka predviđenog za smjer kretanja iz pravca grada ostvario kontakt sa željeznom ogradom kojom je ograđeno dvorište. Zatim se prevrnuo na krov te je nastavljajući kliziti udario u taksi-vozilo renault megane kojim je upravljao vozač 29-godišnji O. D., rekao je dežurni operativni.

Ozljede glave

Kako se doznaje u glasnogovorništvu Urgentno kliničkog centra Tuzla, nakon prometne nesreće, tri su osobe hospitalizirane na Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

- S.O. i A.O. imaju ozljede glave, odnosno kontuzije tijela i nalaze se na Klinici za kirurgiju, dok je A. I. prošao s ozljedom lijeve nadlaktice i smješten je na Klinici za ortopediju i traumatologiju, rečeno je u glasnogovorništvu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?