Optužnica

Učiteljica radila u školi te s dilerima prodavala marihuanu i speed

policija
14.04.2016.
u 09:00

Učiteljica Snježana Balić-Petrašin (36) iz Prijedora optužena je kao članica skupine dilera marihuane i speeda, potvrđeno je iz Okružnog tužiteljstva Banja Luka. Tako je se nakon dvije godine istrage, zajedno s još četvoricom tereti da je od veljače 2013. do siječnja

2014. prodavala drogu u Prnjavoru i Derventi.

- S učiteljicom su optuženi Adi Porča (33), Emir Arnaut, Predrag Leburić zvani Lebura (41) iz Prnjavora, te Alen Nakaradić (25) iz Doboja.

Kupovali su drogu, a potom je prodavali mušterijama s kojima su telefonski dogovarali cijenu, količinu i mjesto isporuke. Učiteljicu se tereti da je drogu prodavala i samostalno. Tako je marihuanu u više puta prodala narkomanu M. D. po cijeni od 10 maraka te A. A. kojem ju je, u ovisnosti o količini, naplaćivala od deset do 50 maraka - navodi se u optužnici.

Podsjetimo, učiteljica je u siječnju 2014. godine, s ostalim osumnjičenima, uhićena u policijskoj akciji “Fortuna”, nakon čega su u Osnovnoj školi “Miloš Crnjanski” u Hrvaćanima, gdje je radila, ostali nemalo zatečeni.

- Šest je godina radila u ovoj školi. Predavala je trećem razredu, a njezin je imao šest učenika.

Bila je dobra radnica, kolegica, nikad nije bilo problema u suradnji ni s učenicima, ni roditeljima, naravno, ni u kolektivu”, rekli su iz škole.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije