TRAGEDIJA NAKON KOBNOG PADA DJEČAKA

Učenik se naguravao s vršnjacima pa udario glavom i umro

'zlostavljanje 3'
Foto: ''
18.09.2014.
u 16:48

Stručna suradnica u Županijskom tužiteljstvu Azra Isaković potvrdila je da će sutra biti obavljena obdukcija te da će se tek nakon toga znati točni uzroci pogibije nesretnog dječaka

Trenutak nepažnje za vrijeme dječje igre bio je dovoljan da se danas ujutro dogodi velika tragedija u Osnovnoj školi “Musa Ćazim Ćatić” u Zenici, gdje je nakon naguravanja s vršnjakom za vrijeme velikog odmora u kabinetu razredne nastave kobno pao i smrtonosno glavom udario 11- godišnji učenik petog razreda. Djeca su ostala u nemalom šoku, kao i nastavnici i roditelji.

- Jako smo potreseni ovim nesretnim slučajem. U ovoj školi nikad nije bilo ozbiljnijih incidenata. Ne znam kako se ovo moglo dogoditi. Vijeće roditelja bi se trebalo sastati da analizira slučaj, a osobno smatram da nije bilo propusta od nastavnika, bar sudeći prema onom što sam čuo od ravnatelja i sudionika u incidentu. Nastavnik ne može spriječiti sve, ponašanje djece je u rukama roditelja. Nastavnik ima autoritet dok je s djecom. Ne smatram ih odgovornim, zaključio je Aleksandar Kolar iz Vijeća roditelja ove škole. Na pitanje da li su djeca trebala ostati sama za vrijeme užine, on je kazao kako djeca imaju pravo ostati u učionici za veliki odmor, kao i izaći van.

Stručna suradnica u Županijskom tužiteljstvu Azra Isaković potvrdila je da će sutra biti obavljena obdukcija te da će se tek nakon toga znati točni uzroci pogibije nesretnog dječaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?