Policija otkrila detalje:

Ubojica se nije želio predati, sa žrtvom je imao bebu

02.08.2019.
u 10:44

"Motiv za sada nismo utvrdili", rekli su iz policije.

Policija je nakon 10 sati počela izvanrednu konferenciju na kojoj je otkrila detalje šesterostrukog ubojstva u Zagrebu.

Podsjetimo, u Novom Zagrebu, u kući u Cimermanovoj ulici, u naselju Kajzerica, se sinoć nešto prije 21.30 dogodilo šesterostruko ubojstvo. Ubijeno je šest osoba. Preživjela je samo sedmomjesečna beba.

Kako piše Jutarnji list, ubojica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia koje je vozio pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

"Na mjestu događaja je pronađeno šest mrtvih osoba. Dva muškarca, tri žene i dijete", rekli su iz policije ono što se sinoć znalo.

"Došli smo do podatka da bi se jedna osoba mogla dovesti u vezu s počinjenjem ovog djela. Ta osoba je povezana s jednom od žrtava na način da imaju zajedničko dijete", rekli su iz policije.

"Nakon što smo saznali kojim se vozilom ta osoba udaljila, krenulo je intenzivno traganje. Negdje oko 3:30 na području Brezovice locirani su vozilo i počinitelj. On je nakon poziva na predaju počinio samoubojstvo", rečeno je.

"Motiv za sada nismo utvrdili", rekli su iz policije.

Iz policije su otkrili da je zajedničko dijete počinitelja i žrtve sedmomjesečna beba. Dodali su da ranije nije bilo prijetnji počinitelja žrtvi.

"Na mjestu izvršenja samoubojstva pronađeno je vatreno oružje kojim je samoubojstvo izvršeno", rekli su iz policije.

Ubojica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina.

"Beba je u odgovarajućoj ustanovi. Ne možemo reći u kojoj", rečeno je na konferenciji.

"Nije bilo obiteljskog nasilja ranije od strane počinitelja", dodali su iz policije.

Novinarima je izjavu dao Milorad Mile Mrkić, poznanik obitelji.
Ovu familiju sam poznavao jer smo surađivali. Bio sam baš potresen kad sam čuo da se radi o njima. Lijepo smo se družili, pekli unutra, radili su dobro s drugima. To je bila strašno dobra familija, uljudna. Za mene su bila idealna obitelj, niti sam čuo kada da su se svađali ili povisili ton. Nije mi jasno zašto je ta obitelj tako stradala. Drago, otac kćeri i djed stradalog djeteta, meni nikad nije rekao da imaju problema.

Susjedi su otkrili identitet ubijenih: Otac Dragan, bivša partnerica ubojice Maja, njen sin Paolo (10) te njena sestra Josipa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije