Nesreća

Ubio divokozu i zapeo o granu pa pao niz liticu te se upucao

livno policija
07.11.2015.
u 06:15

Nazif Sinanović (40) iz Srebrenice nastradao je kada se u lovu sam ranio iz lovačke puške sačmarice u trbuh u mjestu Stublići u blizini Srebrenice. U policiji su rekli kako se nesreća dogodila usred dana u lovištu Sušnica. Utvrđeno je kako je do ranjavanja došlo uslijed nespretnog rukovanja lovačkom puškom pri klizanju niz liticu. Naime, Nazif je s bratom otišao u lov i kada su krenuli kući, on se spotaknuo i pao niz liticu duboku više od 50 metara. Tijekom prevrtanja puška je opalila i šest sačmi je pogodilo Sinanovića u trbuh i usmrtilo ga. Tijelo Nazifa pronašao je njegov brat koji je pozvao policiji i hitnu pomoć. Jedan od mještana sela Luke, gdje je živio Sinanović, rekao je kako je on bio iskusan lovac i kako je čuo da su Nazif i brat rano ujutro otišli u lov.

- Navodno su vidjeli neku divokozu koju su tražili tog jutra i kada su je ustrijelili, krenuli su se vraćati kući i tada se Nazif sapleo i skotrljao niz liticu te se kobno ranio. Kada je brat vidio što se dogodilo, odmah je došao do njega i pokušao mu pomoći, međutim bilo je više rana po trbuhu te je ubrzo iskrvario - ispričao je mještanin misleći da Nazif nije bio član lovačkog društva, iako je često išao u lov. Predsjednik mjesne zajednice Luke Osman Mujić ispričao je kako je Sinanović bio dobar susjed. - Čuo sam da se dogodila nesreća, i to je potreslo cijelo selo. On je jako dobro poznavao taj teren koji je u blizini njegove kuće i sigurno je znao za tu liticu. Čuo sam da se sapleo o neku granu i pao, rekao je Mujić dodajući da je Sinanović bio nezaposlen, ali se bavio poljoprivredom i imao dosta stoke. Imao je suprugu, ali ne i djece.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?