Ozlijeđeni smješteni u bolnicu

U teškoj prometnoj nesreći kod Mostara ozlijeđene tri osobe

30.10.2017.
u 07:11

U nedjelju se oko 00.30 sati na magistralnoj cesti M17, u neposrednoj blizini naselja Mazoljice u Mostaru, dogodila teža prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene tri osobe. Jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede, dok su dvije lakše ozlijeđene.

Informacije iz bolnice

Neslužbeno se doznaje kako je teško ozlijeđeni mladić u bolnicu “Dr. Safet Mujić” dovezen u stanju kome i s višestrukim prijelomima.

Zdravstveno stanje mu se nakon liječničke intervencije stabiliziralo. U prometnoj nesreći sudjelovala su tri vozila, a riječ je o osobnim automobilima alfa romeo, fiat punto i golf 2.

Kako je utvrđeno očevidom, vozilo alfa romeo se, vjerojatno velikom brzinom, kretalo iz smjera juga te je prešlo u lijevi kolnički trak te udarilo u zaštitnu bankinu.

Nakon udara u zaštitnu ogradu, alfa se vratila u svoj trak te udarila u golf koji je u tom trenutku bio parkiran izvan magistralne ceste.

Alfa se, nakon golfa, odbila u fiat koji je također bio u tom trenutku parkiran izvan magistralne ceste te se od siline udara okrenuo za 180 stupnjeva i odbio na strminu izvan ceste. Alfa se potom odbila i o fiat, udarila u potporni zid te se zaustavila na ulazu u podvožnjak koji vodi u Ulicu braće Knežića. Na svim vozilima nastala je veća materijalna šteta.

Blokiran promet

Do okončanja očevida promet se na tom dijelu magistrale odvijao usporeno, ali bez zastoja. Na mjestu događaja očevid su uradili službenici Policijske uprave Mostar.

Ovo je jedna od težih prometnih nesreća na području Mostara u posljednje vrijeme. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije