Sudar

U Sarajevu jedna osoba ozlijeđena u sudaru tramvaja i kombija

11.12.2015.
u 07:00

Nesreća se dogodila u Ulici Džemala Bijedića, a tom prilikom ozlijeđen je vozač tramvaja Š. S. koji je prevezen u UKC u Sarajevu

U prometnoj nesreći koja se dogodila u jučer oko 11.04 sati u sarajevskom naselju Nedžarići jedna osoba je ozlijeđena, potvrđeno je iz Operativnog centra MUP-a Sarajevo. Kako se navodi, u sudaru su sudjelovali tramvaj i kombi. Nesreća se dogodila u Ulici Džemala Bijedića, a tom prilikom je ozlijeđen vozač tramvaja Š. S. koji je vozilom hitne pomoći prevezen u UKC Sarajevo.

- Pacijent je zadobio lakše ozljede. Upućen je na pregled ortopeda i neurologa i bit će pušten na kućno liječenje - kazala je glasnogovornica bolnice Muamera Šehić. Nitko od putnika iz tramvaja nije imao posljedica.

- Tramvajski promet u potpunosti je bio obustavljen. Na tramvaju i kombiju nastupila je veća materijalna šteta - kazao je dispečer GRAS-a.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije