crna gora

U pucnjavi u Podgorici ubijena dva muškarca

19.10.2020.
u 09:00

U pucnjavi koja se dogodila u Podgorici stradali su Nemanja P. i Danilo P. iz ovog grada, doznaju Vijesti.me neslužbeno iz Uprave policije.

Iz UP je neslužbeno rečeno kako je mještanin Veruše prijavio da je ispred jedne vikendice pronađao beživotno tijelo Nemanje Prelevića.

Nakon što su izašli na lice mjesta, u kući su pronašli i beživotno tijelo Danila Pekovića.

"Policiji je oko 18:20 A.P. prijavila da joj suprug N.P. (1992) ne odgovara na pozive i da se nalazi u vikendici u Ljevorečkim Tuzima, u blizini Kolašina sa licem D.P. te da je susjed obišao vikendicu i zatekao ispred ovog objekta N.P. bez znakova života.  Policija je izašla na lice mjesta gdje je pronašla ovu osobu bez znakova života. Na licu mjesta je pronađeno  jos jedno beživotno tijelo, čija je identifikacija u tijeku", priopćeno je iz Uprave policije.

Policija je sa nadležnim izvršila uviđaj. Poduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja.

"Utvrđuju se činjenice i okolnosti događaja", kazali su iz UP.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije