pogibija kod posušja

Iza Ivana Pavkovića (30) iz Rakitna ostali su supruga Antonija i sinovi Vinko i Stipe

Osmrtnica.ba
01.06.2020.
u 11:37

Jedna osoba poginula je u prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u mjestu Rakitno kod Posušja, piše Posuski.info.

Kako je objavila Uprava policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije, u prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak u 0.55 sati u Rakitnu smrtno je stradao vozač I. P. (30) iz Rakitna.

Život je izgubio Ivan Pavković - Jakić, a iza njega su ostali supruga Antonija, sinovi Vinko i Stipe, majka Zora. Pokop će se obaviti u utorak, 2. lipnja na Petrovića groblju u Rakitnu, a pogrebna povorka ispred mrtvačnice kreće u 16 sati.

- Muškarac je vozilom Golf II na području Rakitna u općini Posušje sletio s ceste i poginuo, a u prometnoj nesreći nisu sudjelovala druga vozila – izjavio je za Fenu policijski ravnatelj ZHŽ-a Milan Galić.

Inače, u protekla tri dana na području ZHŽ-a evidentirano je osam prometnih nesreća od kojih je pet bilo s većom i tri s manjom materijalnom štetom. Osim pogibije, u njima su ozlijeđene dvije osobe, navodi Posuški.info.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije