POLICIJSKI IZVJEŠTAJ

U Prnjavoru uhićen pješak s 4,3 promila alkohola, u Banjoj Luci vozač pod utjecajem tri droge

30.08.2021.
u 13:26

Prošlog petka policajci na području Prnjavora su uhitili su pješaka u vidnu alkoholiziranom stanju, dok su njihove kolege u Banjoj Luci kontrolom vozača utvrdili da je pod utjecajem tri opojne droge.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor vršeći redovne poslove i zadatke su legitimisali S.M. koji je sudjelovao u prometu u svojstvu pješaka krećući se po kolovozu.

"Prilikom legitimiranja, S.M. je odavao utisak alkoholisanosti te je izvršenim alkotestiranjem utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 4,33 g/kg. On je uhićen i sproveden u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode do otriježnjenja", dodao je.

Proteklog petka policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, izvršili su kontrolu vozača V. D. za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom pod uticajem tri vrste droga.

"V.D. je odavao znakove utjecaja opojnih droga na organizam te je izvršeno ispitivanje kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojnih droga "Cocaine“, "THC“ i "AMP“. Osoba je uhićena i izvršena je kriminalistička obrada nad istim", priopćeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije