uhićenja

U Mostaru uhićena četvorica kradljivaca vozila

policija
10.03.2016.
u 15:55

Policijska uprava Mostar je, nakon provedene kriminalističke istrage, podnijela Izvješće o izvršenom kaznenom djelu Županijskom tužiteljstvu u Mostaru protiv Muhameda Ajanića (1995.), maloljetnog B.B. (2001.)i  maloljetnog B.B. (1999.), svi iz Mostara, kao i protiv maloljetnog K.Š. (1999,) iz Zenice zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo „Teška krađa“, prenosi Fena.

Osumnjičeni se terete kako su dana 21. listopada 2015.godine u ulici M.Pašića u Mostaru otuđili putničko vozilo marke „Opel kadet“, vlasništvo M.Š. iz Mostara. Po izvršenom kaznenom djelu osumnjičeni su zapalili vozilo, te ga prodali na otpad sekundarnih sirovina i na taj način pribavili protupravnu materijalnu korist.

Osumnjičeni se, također, terete da su 24./25. listopada 2015. godine u ulici Zalik bb u Mostaru otuđili putničko vozilo marke "Golf III", te ga nakon otuđenja odvezli do kuće Muhameda Ajanića, gdje su vozilo u potpunosti uništili, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije