MUP HNŽ

U Mostaru opljačkani trgovina, benzinska crpka i kladionica

policija
04.03.2016.
u 11:05

U protekla 24 sata iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je pet prijava, stoji u izvješću MUP-a HNŽ-a.  

Iz oblasti javnog reda i mira registrirana su tri prekršaja, a iz oblasti sigurnosti prometa zabilježene su četiri prometne nezgode u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Djelatnica trgovine Konzum koja se nalazi u Ulici kneza Domagoja prijavila je Policijskoj postaji Mostar Centar razbojstvo od strane nepoznate maskirane osobe, koja je uz prijetnju nožem od nje otuđila neutvrđeni iznos novca.

Djelatnik Sokol securitija prijavio je Policijskoj postaji Mostar Centar da se upalio alarm u kladionici Milenium u Ul. M. Tita. Policijska patrola utvrdila je kako je u kladionicu ušao nepoznati muškarac, visine oko 175 cm, koji je u ruci imao nepoznati predmet te da je od djelatnice otuđio novac.

Policijskoj postaji Mostar Jug prijavljeno je kako je od strane maskirane muške osobe, uz prijetnju dugim naoružanjem, izvršeno razbojstvo nad djelatnicom benzinske crpke Gazprom, u mjestu Konjusi, te da je tom prilikom otuđena izvjesna količina novca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije