Žena danas u jutarnjim satima pronađena živa, ali je bila dehidrirala, te je iscrpljena

U Međugorju pronađena 74-godišnja Sarah Mckenzie: GSS-ovci još pronašli ljudski skelet

Baška HGSS
Foto: HGSS
31.08.2014.
u 10:07

Škotinja je pronađena na brdu Gradina jutros oko 9:45

Samo dan nakon pronalaska slovačkog državljanina, u Međugorju je nestala 74-godišnja škotska državljanka Sarah Mckenzie koja je jutros oko 9:45 pronađena na brdu Gradina. Potragu je pokrenula Hrvatska gorska služba spašavanja Čitluk, prije tri dana, a pridružile su se spasilačke ekipe iz Širokog Brijega, ISS Mostar, HGSS Posušje, HGSS Mostar. Prvoga dana potraga je trajala do iza ponoći. U potrazi su bili angažirani i psi tragači koji su pretraživali područja na Brdu ukazanja, gdje je nestala zadnji put viđena. 

A ono što je najzanimljivije u cijeloj priči je to da je pronađen kostur osobe. - Istina, tražeći nestalu Sarah Mckenzie pronašli smo ljudske kosti. Slučaj smo odmah prijavili policiji, a sada je na istražiteljima da otkriju o kome se radi i od kada datiraju pronađene kosti, kazao je za portal Večernjeg lista BiH Zdenko Marić iz HGSS-a Mostar.

Komentara 1

Avatar mama mia
mama mia
16:52 31.08.2014.

Sta se ovoj ukazalo?

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije