Jedan je vozač prepričao priču o ženi u crnom

U listopadu na A3 poginuli Toše i Dolores, Hadžihafizbegović doživio nesreću

dolores lambaša poginula
Foto: VL
1/5
13.10.2014.
u 22:05

Nakon što je na autocesti A3 Zagreb – Lipovac u nedjelju poginula žena, a ozlijeđen je i bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović, mnogi ponovno napominju da je spomenuta autocesta ukleta...

Nakon što je na autocesti A3 Zagreb – Lipovac u nedjelju poginula žena, a ozlijeđen je i bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović koji je automobilom na nju naletio, mnogi ponovno napominju da je spomenuta autocesta ukleta.

Ukleta ili ne, autocesta je i u prošlosti bila poprište mnogih tragedija. Naime, u listopadu prošle godine glumica Dolores Lambaša tragično je poginula u istoj autocesti, a ozlijeđen je i glumac Stojan Matavulj, koji je tada upravljao vozilom. Svi se još sjećaju i pogibelji Toše Proeskog, koji je također na toj autocesti izgubio život. Osim što je poginuo na A3, i Toše je preminuo u listopadu. Stravična činjenica da su svi poginuli u listopadu na dionici autoceste pokraj Nove Gradiške ide u prilog teorijama stanovnika okolnih sela koji tvrde da se radi o ukletih pedesetak kilometara. Svojedobno je vozač iz Vinkovaca prepričao priču o ženi u crnom koja mu se ukazala. Kad je izašao iz automobila, cesta je bila prazna. Uhvatila ga je, kaže, jeza, a tek je poslije čuo priče o udovici koja hoda autocestom i osvećuje se jer su je proglasili vješticom.

Stručnjaci se ne slažu s teorijama zavjere, već misle da bi određena odvlačenja automobila ili osjećaj oduzetosti (o čemu su pričali neki vozači, op.a.) mogli biti rezultat djelovanja jakog magnetskog polja izazvanog podzemnim vodama, koje "vuče" automobil. Osim toga, za probleme na A3 krive umor vozača, koji rijetko staju i odmaraju se tijekom vožnje. Bilo kako bilo, na spomenutoj dionici događaju se brojne tragedije, a u posljednjih desetak godina na njoj je stradalo gotovo dvije i pol tisuće ljudi, a mnogi su i izgubili živote.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije