kakanj

U Kaknju tijekom pretresa pronađena opojna droga i ručna bomba

sfsf
21.02.2017.
u 12:20

Službenici Policijske stanice Kakanj su, na osnovu naredbe Općinskog suda u Kaknju, izvršili pretres kuće koju koristi osoba B.A. u mjestu Dumanac kod Kaknja tom prilikom pronašli 27 paketića sa sadržajem suhe biljne materije koja svojim izgledom i karakeristikama asocira na opojnu drogu marihuanu, grumen suhe biljne materije koja asocira na opojnu drogu marihuanu, digitalnu vaga za precizno mjerenje i jednu ručnu bombu M-75.

Tijekom pretresa osoba B.A., rođena 1997. godine, iz Kaknja, uhićena i zadržana u službenim prostorijama Policijske stanice Kakanj gdje je zavedena kriminalistička obrada, dok je pronađena biljna materija i oružje izuzeto za potrebna vještačenja.

Nakon prikupljenih dokaza i dokumentiranja kaznenog djela, Županijskom tužiteljstvu Zeničko-dobojske županije će od Policijske stanice Kakanj biti dostavljen izvještaj o počinjenom kaznenom djelu i otkrivanju izvršitelja protiv navedene osobe, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i kazneno djelo nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije