Doznajemo

U Gornjim Radišićima dvije osobe zatečene kako zalijevaju stabljike marihuane

marihuana
13.07.2016.
u 18:23

Pripadnici sektora kriminalističke policije Uprave policije Ljubuški i pripadnici Policijske uprave Ljubuški danas su u posljepodnevnim satima otkrili dvije plantaže marihuane. Plantaže sa nasadima indijske konoplje pronađene su na lokalitetu  Gornjih Radišića (Erešova mahala i Glavica).

Riječ je o nastavku akcije kodnog imena "Opijat III" kojoj je cilj spriječavanje proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. Kako ekskluzivno doznajemo iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije pripadnici sektora kriminalističke policije Uprave policije Ljubuški i pripadnici Policijske uprave Ljubuški operativnim su radom došli do saznanja o zasadu indijske konoplje , te su danas u 16.30 sati na spomenutim lokalitetima zatekli osobe u zalijevanju nasada. Riječ je o stabljikama visine od metar do dva metra.

Zasada je pronađeno više od 200 stabljika , od čega ih je 26 zasađeno u posude za cvijeće. U zalijevanju su zatečeni M.B. (1960.), te Z.B. (1993.). Sa rezultatima akcije upoznat je dežurni tužitelj koji rukovodi istragom, te je dao ovlaštenje Policijskoj upravi Ljubuški da provede očevid.

Prema informacijama iz policije očevid će biti proveden sutra, a trenutačno se na mjestu gdje su pronađeni nasadi prikupljaju tragovi i dokazi koji upućuju na pomagače zatečenih osoba. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?