sarajevo

U dvije prometne nesreće u Sarajevu ozlijeđene pješakinje

policija
30.10.2016.
u 14:15

Na kolovozu raskrsnice ulica Džidžikovac - Koševo, općina Centar jučer oko 17.20 sati dogodila se prometna nesreća kada je automobil "škoda oktavia", reg. oznaka TA022018, kojim je upravljao S.R. iz Sarajeva udario i oborio na kolovoz pješakinju D.A., rođenu 1950. godine iz Vogošće.

Pješakinja je zadobila teške tjelesne ozljede (fraktura kosti lijevog koljena), a liječnička pomoć joj je ukazana na Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu.

Prometna nesreća na raskrsnici ulica Safeta Hadžića - Majdanska

Na kolovozu raskrsnice ulica Safeta Hadžića - Majdanska, općina Novi Grad, jučer oko 18.20 sati dogodila se prometna nesreća kada je  automobil marke "opel astra", reg. oznaka O81-A-783, kojim je upravljao N.L. iz Sarajeva udario i oborio na kolovoz  djevojčicu H.B. iz Sarajeva.

Djevojčica je zadobila teške tjelesne ozljede (fraktura kosti stopala lijeve noge), i liječnička pomoć joj je  ukazana na Klinici urgentne medicine Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu.

U tijeku proteklog dana, policijski službenici MUP-a ŽS, preduzimajući redovne mjere kontrole prometa, podnijeli su dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili su 703 prekršajnih naloga, a za lake prekršaje upozorili su 45 vozača. lz prometa je isključeno 25 vozača zbog upravljanja motornim vozilom pod dejstvom alkohola, četiri vozača bez položenog vozačkog ispita, tri vozača prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom, devet motornih vozila zbog isteka važnosti prometne dozvole i sedam vozila su isključena neregistrirana, priopćeno je iz MUP-a ŽS.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije