Uhvaćeni lopovi

U akciji ‘Slovenac’ uhićena tročlana lopovska banda koju je predvodila Banjolučanka

19.02.2016.
u 08:00

Tri osobe su uhićene zbog sumnje da su u posljednjih godinu dana počinile više krađa i ukrale robu vrijednu oko 85.000 maraka. Neslužbeno, riječ je o Miodragu Saviću zvanom Špirin (34), Miroslavu Brkljaču (29) i Dragani Mikači (37) iz Banje Luke. Akciji “Slovenac” prethodila je višemjesečna istraga na otkrivanju krađa počinjenih na području Banje Luke, Prijedora, Srpca, Prnjavora, Čelinca, Laktaša i Gradiške.

- Tijekom akcije pretresene su kuće, pomoćni objekti i vozila na tri lokacije na području Banje Luke i Laktaša. Pronađeni su tehnički uređaji i oprema, alat, bušilice, brusilice, novac, zlato, računala i računalna oprema - potvrdili su iz CJS Banja Luka. Tužiteljstvu su podnesena izvješća za 39 kaznenih djela počinjenih na području CJS Banja Luka i 14 počinjenih na području CJS Prijedor. Međutim, policija radi i na rasvjetljavanju drugih kaznenih djela za koja se sumnja da su ih počinili uhićeni. Osumnjičeni Savić policiji je od ranije poznat. Bio je uhićen 2013. zbog sumnje da je s još nekoliko osoba počinio više krađa u nekoliko općina u RS-u. Meta su im bile kuće u kojima nitko ne živi ili vlasnicu nisu bili kući u tom trenutku. Savić je bio uhićen i u jednom klubu kada je policija kod njega pronašla veću količinu zlatnog nakita za koji se sumnjalo da je ukraden.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije