PUCNJAVA

Trostruko ubojstvo kod Donjeg Vakufa, ubojica se predao policiji

policija
21.03.2017.
u 20:12

U mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa danas u poslijepodnevnim satima došlo je do pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, potvrđeno je za Klix.ba iz Ministarstva unutarnjih poslova Srednjobosanske županije. 

Kako je rekao glasnogovornik MUP-a SBŽ Rusmir Prohan dojavu o pucnjavi u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa dobili su oko 16:20 sati kada su na mjesto događaja upućeni pripadnici MUP-a i Specijalne policije SBŽ. U pucnjavi su ubijena dva službenika Županijske uprave za šumarstvo SBŽ i jedna osoba koja je bila angažirana za izvođenje radova u šumi.

Ubojica se nakon ubojstva tri osobe dao u bijeg te je pokrenuta potraga, a kada je ubojica pronađen počeli su pregovori koji su uspjeli i ubojica se predao. 

Da se muškarac koji se sumnjiči da je izvršio trostruko ubojstvo u mjestu Sokolina kod Donjeg Vakufa predao policiji MUP-a SBŽ nakon pregovora, za Klix.ba je potvrdio glasnogovornik MUP-a SBŽ dodavši da se osumnjičeni nakon pregovora predao policijskim službenicima, nakon čega je uhićen i u tijeku je kriminalistička obrada.

Identitet stradalih poznat je policijskim službenicima, ali još uvijek informacije kojima raspolažu nisu dostupne za javnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije